Ejer du en lejebolig som du udlejer? Har du et større hus eller ejendom, som har behov for omfattende vedligeholdelse? Hvis du gerne vil have sørget for regelmæssig vedligeholdelse, rengøring og hjælp til andre praktiske gøremål, så er ejendomsservice den smarteste løsning. 

Ejendomsservice er en investering, som tager sig af alle de praktiske ting for din ejendom, private bolig eller virksomhed.

En bred vifte af forskellige ydelser

Ejendomsservice er ikke bare havearbejde og trappevask. Der er faktisk næsten ingen grænser for, hvad ejendomsservice kan varetage for dig. Har du brug for at få pudset vinduerne? Har du brug for nogen til at ordne skraldet? Mangler du en alt-mulig-mand til at støvsuge og skifte pærerne i opgangen? 

Hvis der for eksempel er tale om et lejlighedskompleks, så kan du næsten ikke undvære ejendomsservice. Hovedrengøring, håndtering af skrald og vedligeholdelse af udendørsarealer er essentielle for at din ejendom altid står flot. 

Meget mere end bare en rengøring

Ejendomsservice omfatter meget mere end bare den overfladiske vedligeholdelse. Du kan faktisk selv skræddersy den ejendomsservice du ønsker hos virksomheden, så det passer til lige nøjagtige dine behov. 

Hos Glad Ejendomsservice får du tilbudt alle former for ydelser, som du kunne have behov for. Virksomheden tilbyder meget mere end bare en almen rengøring, men også havearbejde, rollen som vicevært, skadedyrsbekæmpelse og meget mere. 

Spar din dyrebare tid

Service af din ejendom tager tid, og det kræver også at du lægger masser af kræfter i. Hvis du ikke selv har overskuddet, så gør brug af ejendomsservice, så du slipper for selv at svinge støvsugeren i opgangen. I større bygninger med masser af lokaler, så er der altså utrolig meget at se til. 

Det gør din hverdag langt nemmere, når du overlader pligterne til et erfarent firma, der kan klare samtlige praktiske opgaver med stor professionalisme. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *